2016. március 6., vasárnap

Nem a Tökéletesség a lényeg

Sokat gondolkoztam mostanság, hogy az emberek miért szeretnek olyan tökéletesek lenni, miért törekedünk vajon mindig arra, a pontosságra, precizitásra, hogy vajon ez honnan eredhet. Be vallom őszintén nem nem szeretek tökéletes lenni, és nem szeretem tökéletesen csinálni a dolgokat sem!

Mint amint már erre sok mindenki rájött, nem a legtökéletesebb a helyesírásom azt hiszem ezt korábban már meg is írtam, persze kicsinyke hazánkban és biztosan  más országokban is ez alapvető követelés és ha nem írsz helyesen akkor megköveznek, és rosszabb esetben a földig tipornak... De abban sokan nem gondolnak tényleg bele , hogy lehet hogy ezt valaki nem direkt teszi? Mint például én sem, általában amiket leírok ide úgy gondolom, hogy helyesen és jól írtam, persze ha valaki elolvassa észre veheti, hogy vannak benne hibák.

Sokáig a tökéletesre törekedtem, a rajzban, az írásban, az olvasásban, tökéletesen szerettem volna megoldani a matek példákat is, tökéletesen viselkedni minden egyes esetben... De rá kellett jönnöm arra, hogy ez sok esetben lehetetlen, és nehéz is.

El kellett engednem azt az érzést, hogy tökéletes legyek, ezáltal nem gátoltam meg az egyetlen egy dolgot amit szeretek a kreativitást....

Próbáljátok meg ti is és szép napot nektek alkossatok Csodákat!

Bea


Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.