2016. március 2., szerda

Egyszerűen, Élj Szabadon!

Kedves Március, ámbár tegnap szerettelek volna köszönteni, és téged is Kedves Tavasz! Sajnos ez csak ma sikerült.

Mély levegő,és kifúj!

 Kedves Én, Egyet soha ne feledj az Élet sajnos nem egyszerű, nem olyan könnyű akkor amikor úgy érzed, hogy mindenfelől csak kudarc ér. Lehet ez munka, megvalósítatlan vágyak sokasága, problémák a családdal, barátokkal és a hatalmas nagy megfelelési vágy.

Ne feledd aki nem küzd, az hamar feladja aki pedig feladja az soha sem nyer, és ha nem nyer marad neki a nyomorúság a fájdalom érzet, a szűnni nem akaró oly tudat amely egyre jobban az táplálja beléd, hogy te mennyire rossz vagy, te nem érsz semmit, te nem értesz semmihez, egy csőd tömeg vagy, neked soha sem lesz jobb, soha sem lesz munkád, esetleg az utcán végzed, esetleg bármilyen munkát is választasz egy idő után elbocsátanak.

Kedves Én Soha ne feledd! Ezek csak gondolatok, gondolatok de ha elfelejtjük azt a szót, hogy "csak" már is ott van a legfontosabb "Ezek Gondolatok" Gondolatok mellyel akár rosszat is érezhetsz, a földig tiporhatod velük Önmagad, Vagy Gondolatok mellyel jót is érezhetsz, szebbé tehet vele a saját napodat! Elérheted velük a következő Célt.

Soha, de soha ne feledd hát, hogy az út amelyen jársz lehet az adott pillanatban, ott ahol vagy éppen most is Boldog és kiegyensúlyozott! Vágyj sokra, de ne rögtön és azonnal akard! A legfontosabbakat soha ne feledd el! Szeress, szeresd Önmagad! Dicsérd magad! Lepd meg magad!

És amint Te már jól érzed magad hidd el, hogy körülötted más is jól fogja érezni magát!

De legfőképpen ne feledd azt az egyetlen egyet, hogy Ne Add Fel!


Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.