2016. március 10., csütörtök

Nem tűntem el

Kedvesség

avagy, hogyan mondj el mindent azoknak akiket szeretsz


Kedves egybegyűltek, minden olyan ember, az életemben akiknek valamiért nem nagyon vagyok a szíve csücske, és ezen nagyon nem is szeretnének változtatni egyhamar, kedves rokonaim, barátaim, ismerőseim, hozzátok szól eme kis poszt.

Szeretném nektek megköszöni, azt hogy valamilyen formába az életem részesei voltatok, és vagytok, szavaitok, tetteitek mindig előre vittek, néhányotoktól megtanultam, hogyan kell figyelmen kívül hagyni a bántó szavakat, valakitől azt tanultam hogy bármennyire is fáj ne mutassam ki azt, csak később amikor már senki sem látja, megtanultam tőletek, hogy valóban nem mindenkiben bízhatok meg, és nem mindenki mond igazat...

Tudjátok ez a nap is elérkezett, Én szeretlek titeket bármennyi fájdalmat is okoztatok, az én világomban ti csak erősebbé tettetek. Növeltétek az Önbizalmamat még akkor is ha csorbítani szeretettétek volna.

Kedves rokonaim, persze mindenkinél lehet nézet eltérés, de bármennyire is úgy gondoljátok, hogy nem szeretlek benneteket, ez nem igaz, én csak szimplán egy olyan lány vagyok, aki a maga kis burokjában érzi jól magát, aki nem jár el mindennap, aki nem mindig látogat meg benneteket, de ez nem azt jelenti, hogy nem gondolok rátok, higgyétek el nekem, hogy sokszor gondolok rátok, remélem, hogy jól vagytok, és a ti napjaitok is olyan csodálatosan telnek mint az én napjaim.

Így tehát megbocsátok nektek, elengedem az érzéseimet, elengedem a kezeiteket, hogy többé ne akadályozzátok meg a fejlődésemet, természetesen ha szükségetek van rám továbbra is itt vagyok. És nem érdekel, hogy mit gondoltok magatokban én tudom, azt amit érzek, Szeretet felétek még ha olykor nem is érzitek.

ui. Az ember nem tud száz felé szakadni, ezt nektek is meg kell tanulnotok!  De én gondolok rátok!

Bea,

Szép napot mindenkinek!











Share:

2016. március 6., vasárnap

Nem a Tökéletesség a lényeg

Sokat gondolkoztam mostanság, hogy az emberek miért szeretnek olyan tökéletesek lenni, miért törekedünk vajon mindig arra, a pontosságra, precizitásra, hogy vajon ez honnan eredhet. Be vallom őszintén nem nem szeretek tökéletes lenni, és nem szeretem tökéletesen csinálni a dolgokat sem!

Mint amint már erre sok mindenki rájött, nem a legtökéletesebb a helyesírásom azt hiszem ezt korábban már meg is írtam, persze kicsinyke hazánkban és biztosan  más országokban is ez alapvető követelés és ha nem írsz helyesen akkor megköveznek, és rosszabb esetben a földig tipornak... De abban sokan nem gondolnak tényleg bele , hogy lehet hogy ezt valaki nem direkt teszi? Mint például én sem, általában amiket leírok ide úgy gondolom, hogy helyesen és jól írtam, persze ha valaki elolvassa észre veheti, hogy vannak benne hibák.

Sokáig a tökéletesre törekedtem, a rajzban, az írásban, az olvasásban, tökéletesen szerettem volna megoldani a matek példákat is, tökéletesen viselkedni minden egyes esetben... De rá kellett jönnöm arra, hogy ez sok esetben lehetetlen, és nehéz is.

El kellett engednem azt az érzést, hogy tökéletes legyek, ezáltal nem gátoltam meg az egyetlen egy dolgot amit szeretek a kreativitást....

Próbáljátok meg ti is és szép napot nektek alkossatok Csodákat!

Bea


Share:

Segítség az Oldalhoz és Social pages

Egy pár nap kihagyásával de újra itt, sok minden rossz dolgok történt az elmúlt napokban, össze kellett kapnom magam! A ház tulajdonosa nem éppen a legmegfelelőbb hangnemben kezelte a dolgokat. Én csak kiborultam eléggé nehéz volt állni a szavait, azt hiszem apáméhoz hasonlítottak és a mérhetetlen düh a szemeiben. Holott nem voltunk hibásak....
Nem szeretném jobban kifejteni, most már megnyugodtam, teljesen újra egy egész vagyok!

Szóval úgy döntöttem adok egy kis segítséget!
Az oldalon néha hirdetések ugranak fel, nem kell tőlük félni akik online néznek filmet azoknak biztosan ismerős lehet.

Általában felfog ugrani egy ADFLY link és vele együtt egy új ablakban egy hirdetés, azt szépen be kell zárni! DE az adfly linknél várnotok kell  5 mp és nyomjatok a Skip Ad Gombra ezután meg is jelentik a kívánt oldal.

Néhány másik hasznos tanács: Van amikor kiírja hogy maradok ezen az oldalon, olyankorra arra kattintsatok és ne az oldal bezárása gombra vagy valami ilyesmi.

HATALMAS MÁSIK HÍR!

Megtalálható vagyok immár:

-)Google plus-on
-)Facebookon
-)Youtube-on is leszenek tartalmak
-)Instagram-on
-)Pinterest-en
-)Twitter-en

Próbálok mindenhová érdekes dolgokat kiposztolni, főként a blog linkek is megtalálhatóak lesznek, de igyekszem mindenhol változatossá tenni az "Oldalakat" remélem ti is örültök és íme az elmaradt öröknaptár képek




Share:

2016. március 2., szerda

Személyes!

Nem titok!

nem vagyok egy író...

Tudom, hogy nem bújhatok mindig e köntös mögé, de szeretném leszögezni, hogy régebben diszlexiát és diszgráfiát állapítottak meg nálam. Sokat küzdöttem emiatt az Életemben, és ámbár 20 éves vagyok már lassan 21 még a a mai napig meggyűlik a bajom a helyesírásnál és nagyon izgulok amikor hangosan Olvasnom kell! Ám nem megy még mindig olyan tökéletesen, de soha sem szerettem, hogy ha ezt a két szót használják rám!

Hiszen rettenetesen szeretek írni, olykor akár csak úgy is, hogy jól van most ez van a fejemben, gyorsan elírom, és akkor most értsd meg amit szerettem volna mondani neked! Nem szeretem a kötöttséget, azt sem hogy mindenáron tökéletesnek kell lenned, mert ha nem vagy az akkor már nem is vagy olyan jó mint a sok kis "tökéletes".

Szeretem azokat a számokat, amelyek megnyugtatnak, inspirálnak és feltöltenek amikor úgy érzem nagyon magamba roskadok, amikor sok nehéz súlyt kell cipelnem! Azt mondják, most vagyok az életem azon szakaszánál amikor a "legjobb élni" amikor nagyon is motivált vagyok, ivarérett nő, ahogyan az egy kedves Tanárom mondaná! De ilyenkor csak az jár a fejemben, hogy ezt nem gondolhatja komolyan...

Magyarországon élek, de sokszor úgy érzem itt nincs olyan út amely segítene, hogy jobb legyen a jelenlegi helyzetem, sokszor úgy érzem, hogy szánt szándékkal szeretné az az országunk hatalmas "főfejes okoska emberkéi" hogy mi szenvedjük ők meg majd jól habzsi dőzsiznek! És itt nem politizálni szeretnék, de olyan jó lenne itt is körülöttem olyan embereket látni az utcán, akik nem aggódnak azon, hogy vajon hónap végén marad e étel az asztalon, télen lesz e fűtés. Vagy ha nem aggódna mindenki azon hogy vajon holnap még meg lesz e a munkahelye! És tudom, sokan vagyunk, de úgy érzem az átlag mindig ezen gondolkozik, ezek a gondolatok járják körül a napjaikat, beleisszák magukat minden egyes milliméter szabad kis helyre az agyukban. Ezek azok a gondolatok amelyek nem hagyják Élni őket!

S közéjük tartozom sokszor Én is! Ezért töröltem ki minden bejegyzést! Hogy újra kezdjem, hogy újra átélem azt az érzést ahol nincs semmi baj, csak leülök "rozoga" kis gépemhez, és írok, arról ami eszembe jut és még sok minden másról, és visszajövök ide, hogy reménykedjek abban, hogy egy páran ide tévednek, és elolvassák ezeket a sorokat, hogy visszajeleznek, hogy Hahó, szia ne aggódj ez az érzés minden bennem is ott van nem vagy velük egyedül!

Hát legyen szép estétek!

Bea!


Share:

Eltörölve

DELETED

Világ


Csak egyetlen egy perc volt, amíg eltöröltem a bejegyzéseket. Sokat tűnődtem azon, hogy meg kéne tenni, nem azért mert nem tetszettek, egyszerűen csak újra szerettem volna kezdeni, mindent magam mögött hagyni. Visszaterelni magamat az általam helyesnek gondolt útra.

Úgy érzem, hogy bár sikerült, még mindig van ami elszívja az energiámat, és sajnos rá kellett jönnöm arra, hogy saját magam vagyok ez a személy!

Folyton kételkedem, vajon jó lesz e így, marad e elég pénz, vajon minden rendben fog menni?
Ámbár nem hiszem, hogy nagyon sűrűn erre a blogra tévednek majd, és azt sem, hogy olvasni fogják de hozzátok ismeretlen emberekhez csak egy kérdésem lenne,

Ti mit tesztek olyankor amikor úgy érzitek, hogy már tényleg feladjátok ennél biztosan nincs tovább? Hogyan tudtok derű látok lenni, az olyan helyzetekben amikor úgy érzitek, hogy ebből semmi jó sem sülhet ki?

Az egyetlen kívánságom, hogy csak ne én legyek az egyetlen, az egyetlen olyan ember aki olvassa ezt a blogot, azt szeretném, hogy jöjjenek visszajelzések, hogy beszélgetni tudjak ismeretlen emberekkel olyan témákról, dolgokról amelyek talán mindenkit előre vihetnek az Életében!

Bea,



Share:

Egyszerűen, Élj Szabadon!

Kedves Március, ámbár tegnap szerettelek volna köszönteni, és téged is Kedves Tavasz! Sajnos ez csak ma sikerült.

Mély levegő,és kifúj!

 Kedves Én, Egyet soha ne feledj az Élet sajnos nem egyszerű, nem olyan könnyű akkor amikor úgy érzed, hogy mindenfelől csak kudarc ér. Lehet ez munka, megvalósítatlan vágyak sokasága, problémák a családdal, barátokkal és a hatalmas nagy megfelelési vágy.

Ne feledd aki nem küzd, az hamar feladja aki pedig feladja az soha sem nyer, és ha nem nyer marad neki a nyomorúság a fájdalom érzet, a szűnni nem akaró oly tudat amely egyre jobban az táplálja beléd, hogy te mennyire rossz vagy, te nem érsz semmit, te nem értesz semmihez, egy csőd tömeg vagy, neked soha sem lesz jobb, soha sem lesz munkád, esetleg az utcán végzed, esetleg bármilyen munkát is választasz egy idő után elbocsátanak.

Kedves Én Soha ne feledd! Ezek csak gondolatok, gondolatok de ha elfelejtjük azt a szót, hogy "csak" már is ott van a legfontosabb "Ezek Gondolatok" Gondolatok mellyel akár rosszat is érezhetsz, a földig tiporhatod velük Önmagad, Vagy Gondolatok mellyel jót is érezhetsz, szebbé tehet vele a saját napodat! Elérheted velük a következő Célt.

Soha, de soha ne feledd hát, hogy az út amelyen jársz lehet az adott pillanatban, ott ahol vagy éppen most is Boldog és kiegyensúlyozott! Vágyj sokra, de ne rögtön és azonnal akard! A legfontosabbakat soha ne feledd el! Szeress, szeresd Önmagad! Dicsérd magad! Lepd meg magad!

És amint Te már jól érzed magad hidd el, hogy körülötted más is jól fogja érezni magát!

De legfőképpen ne feledd azt az egyetlen egyet, hogy Ne Add Fel!


Share:
Üzemeltető: Blogger.