2017. február 8., szerda

Egy kérdés ami mindig is érdekel...

A legnagyobb kérdés amely talán mindig is foglalkoztatott, hogy Ki vagyok Én? Ki leszek Én? Miért pont Én?...
A mai napig keresem a választ ezekre a kérdésekre, több kevesebb sikerrel. Amit biztosan tudok, hogy most mit szeretnék ebben az adott pillanatban, és van célom, ami kezdetnek jó.

Nem rég olvastam egy cikket – ’ A megvilágosodott és a hamis tanítók közötti különbség ’- volt a címe. Amit ITT olvashattok.

Valahogy én is pontosan így érzek, egy ideig, óráig talán napokig csodás minden és jól érzem magam, aztán valahogy visszaszökik az életembe az a sok rossz, szomorú arcok,ijedt és dühös emberek, és bár próbálok helytállni de, van amikor már nekem is sok, és kell egy kis idő amíg összeszedem magam.

Vajon más is így érez?

Bár az is igaz, a pozitív gondolkodás alapvetően előre visz, harcra késztet és új célok felé terel és nem mellesleg a közérzetem is sokkal jobb tőle. Elgondolkodtató ugyan akkor, hogy vajon a sok-sok elolvasott könyvből, megnézett filmből, számomra mi marad meg igazán egyet biztosan tudok, mindig van előre, ne nézz hátra, fel a fejjel! Egyszer már győztem és megfogantam, később a születésemnél is harcoltam az életért. Szóval éppen ezért úgy gondolom, van itt még valami, rengeteg terv, vágyak és álmok megvalósítása. Miért pont most adnám fel?

Mosolyogj! Köszönd meg! Légy hálás!
Motiválj!

Szeress!
Share:
Üzemeltető: Blogger.