2016. május 26., csütörtök

Új Oldal név, újdonságok de tulajdonképpen mind a régi

Sziasztok!



Először is remélem, nem baj ha tegezlek titeket! Nagyon örülök, hogy valamilyen formában az oldalamra tévedteket! Próbálok mindenhol jelen lenni, és megajándékozni a napotokat egy kis aprósággal.

Sajnos igen vizsgaidőszakom volt, aminek nagyon örülök, hogy vége lett, mert most nyugodtan át tudtam gondolni, hogy a közeljövőben mit szeretnék! A logó és a fejléc egyelőre nagyon kezdetleges mondjuk, úgyhogy bontogatom a szárnyaimat! Egyelőre még nincs lehetőségem kifizetni a tanfolyamokat ( photoshop, illusztrátor stb…) Így itthon próbálgatom megvalósítani az elképzeléseket!

Szerettem volna át nevezni az oldalt, de YTT néven aligha sikerült volna rátalálnotok, így ahol tudtam kiírtam, nagyon egyszerű miért lett ez a neve ugye bár!
Yesterday, Today, Tomorrow, próbálom én is mindennap az eszembe vésni, hogy - ma, ma van, -megtegyek minden tőlem telhetőt, amit csak lehet, így számomra is ez egy hatalmas nagy segítség! :D

A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma adomány. Becsüld a jelent, mert jót jelent!”


Így döntöttem el, hogy ez lesz a neve! Egy későbbi bejegyzésben, posztban majd kiteszem ezeket magyarul illetve angolul is!

Ma még megpróbálok bele csempészni a napotokba egy motivációs kártyát, ez azért olyan praktikus mert legtöbbje körülbelül akkora lesz, mint egy névjegykártya így könnyen elfér akár a pénztárcátokban vagy bárhol máshol!

De addig is itt van A HATALMAS nagy meglepetésem!

Nektek csak egy kattintás, nekem egy olyas fajtatámogatás! Minél többen használjátok nekem annál nagyobb öröm! Kérlek tartsátok tiszteletben, mert hatalmas munkám volt vele!

Egy két ízelítő!
 
Használjátok ügyesen, kérlek ha valahová ki szeretnétek tenni írjatok e-mailt a
neverstopjustdoit@gmail.com címre! Illetve ha bármi probléma lenne ott jelezzétek nekem!

Szép napot nektek,

Bea
Share:
Üzemeltető: Blogger.